Автоновини

Спортивні Audi S6 і S7 отримали дизель-електричні версії

Фото: Audi

Компанія Audi представила «заряджені» S-версії седана і універсала S6, а також хетчбека S7 нового покоління, які тепер вперше будуть пропонуватися з дизельними моторами. При цьому силові агрегати будуть працювати за схемою «м’який гібрид».

Новинки отримали ту ж силову установку, що TDI-версія спортивного кросовера SQ5. Автомобілі комплектуються трилітровим агрегатом V6 «на важкому паливі» з традиційною турбіною і компресором на електричному приводі, що працює завдяки 48-вольтової бортової мережі і літійіонним батареям, встановленим в днище.

Нагнівач на електроприводі покликаний нівелювати затримку турбіни на малих обертах мотора. Трансмісія – восьмиступінчастий “автомат”. Система повного приводу в разі потреби здатна перекидати до 70% і 85% тяги на передню і задню вісь відповідно.

Агрегати видають 349 к. с. і 700 Нм крутного моменту. Седан S6 здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за п’ять секунд, а універсал і хетчбек S7 набирають 100 км / год на одну десяту секунди повільніше. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

У стандартне оснащення седана, універсала і хетчбека входять адаптивні пружинні амортизатори, а за додаткову плату доступна пневматична підвіска. Всі автомобілі оснащені шестипоршневими гальмами з 400-міліметровими дисками, а в якості опції пропонуються карбон-керамічні механізми.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook