Автоновини

Дизайн нового кросовера Kia розсекретила до прем’єри

Фото: Kia

Компанія Kia підготувала до автосалону в Нью-Йорку, який відкриється 17 квітня, новий концептуальний кросовер. Перші зображення автомобіля були опубліковані в спеціальному бюлетені, присвяченому прем’єрам мотор-шоу, повідомляє Carscoops. За даними видання, новинка отримає назву Habaniro.

Судячи по знімку, машина отримає дизайн в стилі концепту Imagined by Kia, який був показаний на мотор-шоу в Женеві. Цей прототип був покликаний дати уявлення про майбутні «зелені» автомобілі південнокорейської марки. Kia Habaniro оснастять захисними накладками на бампери, декоративним Z-образним елементом на кузові, великими колісними дисками і світлодіодною оптикою нестандартної форми. У кросовера відсутні дверні ручки, дзеркала заднього виду і традиційна решітка радіатора Kia.

За неофіційними даними, новинка може отримати електричну, або гібридну силову установку. Решта подробиць про машину поки тримається секреті.

Ще однією прем’єрою Kia на автосалоні в Нью-Йорку може стати новий кросовер під назвою Tusker. Автомобіль виконають за мотивами концепт-кара SP, показаного на мотор-шоу в Нью-Делі в 2018 році. Kia Tusker побудують на тій же модульній платформі , що і Hyundai Creta наступного покоління. За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 1,4-літрова 140-спотужна наддувна «четвірка», яка встановлюється на Ceed третього покоління. Крім того, кросовер буде доступний з атмосферним дволітровим двигуном потужністю 150 кінських сил.

Зовнішність концепту Imagined by Kia створювалася фахівцями дизайн-центру Kia в німецькому Франкфурті. Розробники описують новинку як «гібрид седана і кросовера». Головною зовнішньою відмітною особливістю прототипу стала незвичайна світлодіодна графіка спереду, що представляє собою подальший розвиток фірмового елемента «посмішка тигра». У салоні на передній панелі встановили 21 окремий дисплей.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook