Автоновини

У Infiniti підготували розкішну версію седана Q50

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti представила розкішну версію седана Q50, що отримала назву Signature. Публічна прем’єра новинки відбудеться 17 квітня в рамках мотор-шоу в Нью-Йорку.

Зовні Infiniti Q50 Signature відрізняється від стандартного седана злегка зміненою передньою і задньою частиною кузова, а також особливими 19-дюймовими колісними дисками. У салоні з’явилися шкіряні передні спортивні сидіння з підігрівом і декоративні елементи з алюмінію.

Список стандартного оснащення седана включив систему контролю «мертвих» зон, функцію кругового огляду з розпізнаванням рухомих об’єктів, а також функцію допомоги при виїзді з парковки заднім ходом. Крім того, Q50 Signature отримав інформаційно-розважальний комплекс InTouch з навігатором з розпізнаванням голосових команд і підтримкою тривимірного зображення.

Infiniti Q50 Signature буде пропонуватися з єдиним трилітровим твін-турбомотором V6, що розвиває 300 к. с. і 400 Нм крутного моменту.

У Україні звичайний Infiniti Q50 доступний в трьох варіантах виконання: Pure, Luxe, Sport. Вони пропонуються з дволітровим 211-потужним чотирициліндровим мотором. Ціни стартують з позначки 798 880 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook