Автоновини

McLaren показав випробування найпрактичнішого і комфортного суперкара

Фото: McLaren Automotive

Компанія McLaren опублікувала офіційні фотографії з випробувань нової моделі класу Grand Tourer, яка повинна стати найкомфортнішим і практичним автомобілем британської марки. Прем’єра автомобіля відбудеться 30 квітня.

У McLaren вже приступили до активної фази дорожніх випробувань новинки. Наступним кроком стане 1000-мильний (1609-кілометровий) пробіг з центру розробок McLaren в іспанській Барселоні до штаб-квартири компанії в англійському Уокінгу. Два тест-пілота повинні будуть оцінити ступінь комфорту автомобіля, а також вмістити в багажне відділення все необхідне для тривалої поїздки.

Від традиційних суперкарів McLaren модель Grand Tourer буде відрізнятися досить просторим салоном і містким багажним відділенням, а також більш високим рівнем комфорту, завдяки чому автомобіль буде придатний для далеких подорожей.

За словами глави McLaren Майка Флюітта, автомобіль побудують на базі найшвидшого гіперкара в історії компанії – Speedtail, представленого в 2018 році. Новинка стала ідеологічним наступником легендарної моделі F1, яка з 1993 по 2005 роки вважалася найшвидшим серійним автомобілем у світі.

McLaren Speedtail укомплектований гібридною силовою установкою на основі чотирьохлітрового бензинового двигуна V8 з двома турбінами, який працює в парі з двома електромоторами. Передбачається, що сумарна віддача агрегатів перевищує 1000 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook