Автоновини

Volkswagen показав дизайн великого електричного кросовера

Фото: Volkswagen

Volkswagen опублікував тизер концепт-кара Roomzz, серійна версія якого повинна стати найбільшим кросовером в електричній лінійці I.D. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в середині квітня на Шанхайському автосалоні.

Судячи по зображенню, Volkswagen Roomzz I.D. отримає аеродинамічний кузов з вивіреними лініями, в які вписуються тонкі світлодіодні елементи оптики. Що стосується інтер’єру, то розробники обіцяють салон з «принципово новою конфігурацією».

Нагадаємо, першою серійною моделлю, яка увійде в «зелене» сімейство I.D., стане компактний хетчбек. Серійне виробництво автомобілів почнеться в листопаді 2019 року. За попередніми даними, слідом за ним Volkswagen випустить «зелений» кросовер, мінівен і, можливо, флагманський седан, який стане ідеологічним наступником моделі Phaeton.

Хетчбек оснастять єдиним 170-потужним електромотором, який буде приводити в рух задню вісь. Залежно від ємності блоку акумуляторів новинка зможе проїжджати без підзарядки батарей від 330 до 550 кілометрів.

Нарешті, після 2025 року у VW може з’явитися електричний позашляховик. Всього до 2025 року німці планують запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook