Автоновини

Дизайн найдешевшого кросовера Hyundai розсекретила до прем’єри

Фото: Carscoops

У мережу витекли фотографії нового компактного кросовера Hyundai під назвою Venue. На шпигунських знімках, опублікованих Carscoops, показаний екстер’єр і салон автомобіля. Судячи з фотографій, дизайн кросовера отримає риси Santa Fe і Kona. У салоні новинки встановлений сенсорний дисплей мультимедійної системи і трьохспицеве кермо. Топові версії машини, швидше за все, будуть пропонуватися з панорамним дахом.

Також на знімках можна побачити шильдик Turbo, який розташований на кришці багажника. Очікується, що така версії кросовера отримає трициліндровий турбоагрегат об’ємом один літр, здатний діяти в парі з семиступінчастою роботизованою трансмісією.

Крім цього, клієнтам запропонують 1,4-літрові бензинові і дизельні двигуни, які зможуть працювати з шестиступінчастою механічною коробкою передач. За неофіційними даними, в моторну гамму також увійде 1,6-літровий атмосферний бензиновий двигун, що працює в парі з варіатором.

У модельному ряду Hyundai кросовер Venue займе місце на щабель нижче Kona. Офіційна прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку 17 квітня. У компанії розповіли, що найдоступніший кросовер в сімействі буде покликаний привернути нових молодих покупців.

Також на Нью-Йоркському мотор-шоу дебютує новий кросовер марки Kia, який отримає назву Tusker. Модель побудують на тій же модульній платформі , що і Hyundai Creta наступного покоління. На цьому шасі можна буде створювати автомобілі з семимісним салоном, проте Tusker буде пропонуватися виключно з п’ятьма посадковими місцями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook