Автоновини

Lexus представить свій перший мінівен

Фото: Lexus

Компанія Lexus опублікувала тизерне зображення таємничої новинки, яка буде представлена в середині квітня на автосалоні в Шанхаї. Всі подробиці про неї поки тримаються в секреті. За даними Lexus Enthusiast, мова може йти про перший люксовий мінівен компанії.

На тизері показана передня частина майбутнього автомобіля. Судячи по знімку, новинка отримає традиційну для Lexus оптику і решітку радіатора. Під якою назвою машина надійде в продаж, поки не повідомляється. Раніше компанія Lexus зареєструвала найменування LM 350 і LM 300h.

За даними Motor1, новинка отримає гібридну силову установку. Також в гамму моторів може увійти 3,5-літровий агрегат V6 з системою безпосереднього вприскування палива. Потужність мотора складе 300 кінських сил.

Чутки про прем’єру мінівена Lexus ходять вже давно. Так, представники японського бренду не раз заявляли, що поява такого автомобіля в модельній лінійці бренду – це всього лише питання часу.

Раніше стало відомо, що керівництво компанії Lexus обговорює можливість створення «заряджених» версій своїх кросоверів і позашляховиків, які стануть частиною спортивної F-лінійки. За словами віце-президента відділу продуктового планування Lexus Купера Еріксена, зараз в компанії збираються зрозуміти, на що доцільніше витрачати ресурс: «на створення спортивних версій SUV, або їх екстремальних позашляхових модифікацій».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook