Автоновини

Hyundai показала новий компактний кросовер на відео

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала відеотизер нового компактного кросовера Venue, який стане найменшим SUV в лінійці південнокорейської марки. Прем’єра автомобіля відбудеться 17 квітня в рамках мотор-шоу в Нью-Йорку.

Передбачається, що глобальні продажі кросовера почнуться в середині 2019 року. Топові версії Hyundai Venue будуть пропонуватися з панорамним дахом, мультимедійним комплексом з сенсорним дисплеєм, а також «першими в даному класі» вентильованими сидіннями.

За попередніми даними, в моторну лінійку кросовера увійдуть 1,4-літрові бензинові і дизельні двигуни, які зможуть працювати з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Крім того, в якості альтернативи буде доступний трициліндровий турбоагрегат об’ємом один літр, здатний діяти в парі з семиступінчастою роботизованою трансмісією.

Серед електронних «помічників»: система автоматичного екстреного гальмування, функція контролю «мертвих» зон і система допомоги при старті на підйомі.

Крім того, на Нью-Йоркському мотор-шоу дебютує новий кросовер марки Kia, який отримає назву Tusker. Модель побудують на тій же платформі модульної, що і Hyundai Creta наступного покоління. На цьому шасі можна буде створювати автомобілі з семимісним салоном, проте Tusker буде пропонуватися виключно з п’ятьма посадковими місцями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook