Автоновини

Kia представила новий компактний кросовер

Фото: Motor1

Компанія Kia представила концептуальний компактний кросовер SP Signature, який покликаний дати уявлення про подібні товарні моделі для глобального ринку. Прем’єра автомобіля відбулася на мотор-шоу в Сеулі.

Новинка являє собою наближений до серії прототип Kia SP, представлений в 2018 році на автосалоні в індійському Нью-Делі. За попередніми даними, товарна машина отримає назву Tusker і дебютує в середині квітня в Нью-Йорку.

Kia Tusker побудують на тій же модульній платформі, що і Hyundai Creta наступного покоління. На цьому шасі можна буде створювати автомобілі з семимісним салоном, проте Tusker буде пропонуватися виключно з п’ятьма посадковими місцями.

Як очікується, в лінійку двигунів увійде 1,4-літрова 140-потужна наддувна «четвірка», яка встановлюється на Ceed третього покоління. Крім того, кросовер буде доступний з атмосферним дволітровим двигуном потужністю 150 кінських сил.

Перший мотор працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями, а другий буде поєднуватися з новим варіатором iVT. Автомобіль залишать без системи повного приводу, щоб виключити внутрішню конкуренцію з Hyundai Kona.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook