Автоновини

Lincoln показав силует нового кросовера Corsair

Фото: Lincoln

Компанія Lincoln опублікувала тизер нового кросовера під назвою Corsair, який замінить в лінійці американської марки модель MKC. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в середині квітня на мотор-шоу в Нью-Йорку.

Заміна назви обумовлена наміром «Лінкольна» повністю відмовитися від позначення «MK» для своїх кросоверів, яким вона користувалася останні 11 років. Так, восени 2017 року Lincoln замінив середньорозмірний позашляховик MKX моделлю Nautilus.

За попередніми даними, в лінійку двигунів Lincoln Corsair увійде дволітрова «турбочетвірка» EcoBoost, яка, наприклад, на Ford Escape розвиває 248 кінських сил. Двигун буде поєднуватися з автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Не виключено також, що у моделі з’явиться версія з більш потужним наддувним агрегатом V6.

Нинішній Lincoln MKC, побудований на платформі Ford Global C, оновився в кінці 2017 року і був представлений на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. У моторну гамму Lincoln MKC увійшов 2,0-літровий бензиновий турбомотор з потужністю 254 кінські сили. Крім того, доступний 2,3-літровий двигун з віддачею 285 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook