Автоновини

Zagato відзначить своє 100-річчя суперкаром Aston Martin за 7 мільйонів євро

Фото: Zagato

Італійське кузовне ательє Zagato анонсувало суперкар Aston Martin DBS GT, який випустять обмеженим тиражем в 19 екземплярів.

Італійське кузовне ательє Zagato опублікувало тізери нового суперкара Aston Martin DBS GT, який буде випущений обмеженим тиражем. Випуск автомобіля вартістю близько шести мільйонів фунтів стерлінгів (близько семи мільйонів євро) приурочать до сторічного ювілею Zagato.

Відмінною рисою Aston Martin DBS GT Zagato стане унікальний алюмінієвий кузов з характерним елементом double-bubble на даху, особливими головними фарами, решіткою радіатора і новими колісними дисками.

За попередніми даними, суперкар оснастить тим же 5,2-літровим двигуном V12 з двома турбінами, що розвиває 725 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Наприклад, такий мотор дозволяє звичайному Aston Martin DBS Superleggera прискорюватися з місця до «сотні» за 3,4 сек., а його максимальна швидкість складає 339 км на годину.

Всього буде випущено 19 таких машин. У комплекті з Aston Martin DBS GT Zagato буде йти спорткар DB4 GT Zagato – сучасна версія оригінального однойменного автомобіля 1960-х років.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook