Автоновини

Нові BMW X5 M і X6 M помічені без камуфляжу

Фото: BMW Bimmerpost

Прем’єра спортивних кросоверів BMW X5 M і X6 M з новими двигунами відбудеться до кінця 2019 року.

У мережу витекли фотографії спортивних М-версій кросоверів BMW X5 і X6. Знімки були опубліковані на форумі BMW Bimmerpost. На фотографіях, які були зроблені на заводі німецького бренду, автомобілі представлені без камуфляжу. Прем’єра цих моделей відбудеться до кінця нинішнього року.

На знімках автомобілі представлені в версії Competition. Автомобілі отримають аеродинамічний обвіс, інші бампери, великі колісні арки, інші повітрозабірники і нову решітку радіатора. Також кросовери отримають спортивну вихлопну систему і особливі шильдики.

Новий обвіс буде включати декоративні елементи з карбону на бічних порогах, корпусах зовнішніх дзеркал, крилах і задньому дифузорі. Салон отримає обробку з алькантари, нові сидіння і М-кермо.

За неофіційними даними, спортивні кросовери укомплектують 4,4-літровим бензиновим мотором V8. Потужність агрегату може перевищити 600 кінських сил. Двигун буде працювати спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Для порівняння нинішнє покоління кросоверів комплектується 4,0-літровим двигуном V8. Потужність агрегату становить 567 кінських сил. З таким двигуном розгін до 100 км на годину становить 4,2 секунди. Максимальна швидкість – 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook