Автоновини

Skoda анонсувала пікап на базі кросовера Kodiaq

Фото: Skoda

Компанія Skoda оголосила про запуск нової частини проекту, в рамках якого студенти дизайн-школи чеської марки створюють власний унікальний автомобіль. На цей раз учні випустять концептуальний пікап, побудований на базі серійного кросовера Kodiaq.

У новій програмі візьмуть участь 35 студентів у віці від 17 до 20 років, шість з яких – дівчата. Під керівництвом фахівців Skoda молоді люди перероблять найбільший SUV автовиробника в компактний дводверний пікап.

Автомобіль отримає абсолютно новий кузов зі спортивним силуетом, вантажну платформу, а також великі колеса з покришками для бездоріжжя. Прем’єра пікапа відбудеться в червні нинішнього року.

Цей проект буде вже шостим за рахунком. Останньою розробкою студентів «Шкоди» став концептуальний кабріолет Sunroq, створений на базі маленького кросовера Karoq. Skoda Sunroq зберіг габарити оригінальної моделі, позбувся даху, але при цьому зберіг задні двері. Однак концепт-кар вийшов нижче стандартного кросовера, так як розробники застосували спортивні амортизатори від Skoda Octavia RS. Плюс до всього була змінена форма передніх стійок і дверних ручок.

Крос-кабріолет оснастили 1,5-літровим наддувним двигуном, потужність якого не уточнюється. Мотор дозволяє автомобілю прискорюватися з місця до 100 км / год за 8,4 секунди. Максимальна швидкість становить 204 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook