Автоновини

Ferrari представила унікальний трековий суперкар

Фото: Ferrari

Компанія Ferrari представила унікальний трековий суперкар під назвою P80 / C, випущений в єдиному екземплярі. Робота над купе стартувала ще в 2015 році, що робить його самим довго розробляємим ексклюзивним автомобілем в історії італійської марки.

Новинка отримала унікальний кузов з елементами, що дають відсилання до класичних гоночних машин Ferrari, включаючи 330 P3 / P4 і Dino 206 S 1960-х років. Автомобіль отримав вітрове скло «обволікаючої» форми в стилі візора гоночного шолома, масивне заднє антикрило, а також низький передній дифузор і великі повітрозабірники за дверима. Кришка моторного відсіку виконана з незабарвленого алюмінію, який контрастує з червоним кольором кузова.

Ferrari P80 / C побудований на базі гоночного купе 488 GT3, розмір колісної бази якого становить 1969 мм – на 50 мм коротше стандартного автомобіля.

Ferrari P80 / C оснащений 3,9-літровим твін-турбо двигуном V8, який на гоночному GT3 розвиває близько 600 кінських сил. При цьому передбачається, що мотор, як і на дорожньої версії, видає 670 к.с., або більше.

Суперкар був випущений за спеціальним замовленням одного з клієнтів італійської марки, ім’я якого не називається. Вартість купе теж тримається в секреті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook