Автоновини

Bugatti випустить електричний седан

Фото: Carmagazine

У 2023 році Bugatti може представити електричний седан, розповів глава компанії Стефан Вінкельман в інтерв’ю англійському журналу Car. Така машина може використовувати платформу Porsсhe Taycan, прем’єра якого відбудеться у вересні поточного року.

Електромобіль Bugatti буде розроблений із застосуванням легких сплавів і вуглепластика, щоб знизити вагу. Він буде довшим, ніж Taycan, більше схожим на лімузин. Три електродвигуни будуть розвивати потужність близько 870 к.с., це майже на 300 к.с. більше, ніж у нового Porsche.

За інформацією Car, ціна Bugatti складе близько 700 тис. євро. Для порівняння, вартість Chiron в Європі становить 2,4 млн євро.

На минулому автосалоні в Женеві Bugatti представила найдорожчий автомобіль у світі – Bugatti La Voiture Noire вартістю в 11 млн євро. Особливий гіперкар випущений в рамках святкування 110-річного ювілею французької марки, заснованої Етторе Бугатті в 1909 році. При цьому сам автомобіль присвятили знаковій моделі Bugatti Type 57 SC Atlantic 1936 року випуску.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook