Автоновини

BMW M3 і M4 отримають новий двигун

Фото: Autocar

Про це з посиланням на анонімні джерела повідомляє Autocar. Нова «турбошістка» буде являти собою глибоко модернізовану версію нинішнього двигуна B58.

Потужність нового агрегату зросте приблизно на 11% і досягне 480 к. с., а на версіях з приставкою Competition він може бути форсований до 509 кінських сил. Піковий крутний момент підніметься на 50 Нм, він складе близько 600 Нм в діапазоні від 2600 до 5600 оборотів на хвилину.

Новинка, швидше за все, отримає восьмиступінчасту АКП з гідротрансформатором, яка замінить преселективного «робота» і систему повного приводу xDrive з режимом M-Dynamic. Нагадаємо, така зв’язка вже встановлюється на останній BMW M5. Вона дозволяє перерозподіляти тягу між осями, однак також має спеціальний drift mode, в якому весь крутний момент передається на задню вісь.

Механічна коробка передач збережеться в найдоступніших і менш продуктивних M-версіях з заднім приводом. Нові моделі BMW M3 і M4 будуть представлені в наступному році.

В середині березня німецька компанія почала серійне виробництво рестайлінгової версії флагманського седана 7-Series. Збірка новинки ведеться на заводі в Дінгольфінзі (Німеччина), всього на цьому підприємстві було випущено 1,9 млн 7-Series починаючи з 1977 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook