Автоновини

Cadillac представив новий седан CT5

Фото: Cadillac

Компанія Cadillac розсекретила свій новий седан під назвою CT5. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку в квітні. У модельному ряду бренду новинка замінить автомобілі ATS, CTS і XTS. Невеликий преміальний седан планується випускати в місті Лансінг (штат Мічиган).

Автомобіль побудували на платформі концерну General Motors – Alfa. Ціни на Cadillac CT5, який складе конкуренцію Mercedes-Benz CLA і Audi A3, будуть варіюватися приблизно від 35 до 45 тисяч доларів. Новинку запропонують в двох модифікаціях – Luxury і Sport. Продажі седана в США стартують в кінці нинішнього року.

«Ми дуже прив’язані до седанів. Такі автомобілі є частиною ДНК нашого бренду», – цитує CNET президента Cadillac Стіва Карлайла.

У гамму моторів CT5 увійшов 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом. Також клієнтам запропонують 3,0-літровий агрегат V6. Обидва мотори працюють спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід – задній, опціонально буде пропонуватися система повного приводу. Решта всіх технічних характеристик седана тримаються в секреті.

У січні 2019 року Cadillac додав в свою лінійку великий позашляховик з трирядним салоном під назвою XT6. Новинка побудована на платформі C1XX, яку також використовує XT5. Кросовер оснащується 3,6-літровим бензиновим двигуном V6. Потужність агрегату становить 314 к. с. і 373 Нм крутного моменту.

У 2021 році компанія панірує почати продажі електрокарів. Першим «зеленим» автомобілем американської марки буде великий трьохрядовий кросовер, який зможе скласти конкуренцію Tesla Model X.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook