Автоновини

Новим автомобілем Джеймса Бонда стане електрокар Aston Martin

Фото: Aston Martin

Новим автомобілем Джеймса Бонда у фільмі під робочою назвою «Бонд 25», стане електрокар Aston Martin Rapide E. Як повідомляє The Sun, це рішення було прийнято режисером кінострічки Кері Фукунага, який є захисником навколишнього середовища.

На даний момент режисер вже веде відповідні переговори з Aston Martin. Зйомки фільму повинні розпочатися 6 квітня 2019 року. Головну роль у кінострічці зіграє 51-річний Деніел Крейг.

Aston Martin Rapide E приводиться в рух за допомогою двох електромоторів. Сумарна потужність екологічно чистого седана становить понад 600 кінських сил. Запас ходу дорівнює 322 кілометрам. Батареї для машини розробляють LG і Samsung.

Продажі електрокара почнуться до кінця 2019 року. Всього буде зібрано 155 екземплярів моделі під назвою Rapid E. За попередніми даними, вартість машини складе близько 328 тис. доларів. Виробництво машини буде вестися на заводі в Уельсі. Також на цьому підприємстві буду випускати кросовер DBX.

Компанія Aston Martin до 2025 року збирається почати оснащувати всі свої автомобілі гібридними силовими установками. Крім цього, після 2030 року приблизно чверть всіх автомобілів, що випускаються компанією, будуть переведені на електричну тягу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook