Автоновини

Volkswagen переніс прем’єру нового Golf

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen представить Golf восьмого покоління через кілька тижнів після автосалону у Франкфурті у вересні. Раніше планувалося показати цю машину публіці саме на цьому мотор-шоу. Як повідомляє Automotive News з посиланням на главу Volkswagen Юргена Стакманна, таке рішення дозволить компанії сконцентрувати всю увагу публіки на серійному електрокарі Volkswagen I.D., який покажуть у Франкфурті.

Продажі Golf восьмого покоління також було вирішено перенести. Очікується, що в Європі машину клієнтам запропонують в наступному році. У компанії порахували, що перед Різдвом запускати продажі Golf не вигідно через те, що люди в ці дні зайняті покупками подарунків, а не вибором нового автомобіля.

Виробництво автомобіля налагодять на заводі в Вольфсбурзі. Загальний розмір інвестицій в розробку наступного «Гольфа» складе близько 1,8 млрд євро, а на підготовку до виробництва витратять ще близько 3 млрд євро.

В основу наступного «Гольфа» ляже значно модернізована масштабована архітектура MQB, завдяки якій в залежності від модифікації автомобіль стане легше на 35-70 кілограмів. При цьому обсяг багажного відділення хетчбека виросте приблизно до 400 літрів.

У компанії вже заявили, що Golf восьмого покоління піддасться наймасштабнішої трансформації за 45-річну історію моделі. Лінійка двигунів включить нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових моторів, а також дизель робочим об’ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Також у восьмого Volkswagen Golf буде версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook