Автоновини

Volkswagen розповів про новинки в 2019 році

Фото: Volkswagen

У нинішньому році бренди, що входять в Volkswagen Group, повинні випустити більше 90 нових та оновлених моделей. Про це повідомляє Motor1 з посиланням на заяву глави концерну Герберта Дисса на щорічній прес-конференції. Так, в 2019 році Volkswagen представить п’ятимісний кросовер B-класу, назва якого поки невідома.

Також в цьому році почнуться продажі Volkswagen T-Cross, який займе нижчу сходинку в ієрархії кросоверів марки. В основу новинки лягла масштабована архітектура MQB A0, на якій побудований хетчбек Polo шостого покоління. Крім того, німці представлять електричні версії моделей Bora і Lavida. «Зелені» модифікації цих машин призначаються для китайського ринку.

У свою чергу, Skoda до кінця року почне продавати хетчбек Scala, виробництво якого вже ведеться на підприємстві в Млада-Болеславі (Чехія). Новинка стала першою моделлю чеської марки, в основу якої лягло модульне шасі MQB-A0 концерну Volkswagen. Ще одна новинка чеського бренду – новий компактний кросовер під назвою Kamiq. У модельному ряду чеського бренду автомобіль займе місце нижче Karoq і Kodiaq. Дизайн моделі виконаний в стилістиці концепту Vision X.

Audi в нинішньому році почне випуск нового купеобразного кросовера під назвою Q3 Sportback. Очікується, що в модельному ряду бренду новинка займе місце на щабель нижче Q5 і буде конкурувати з BMW X4 і Mercedes-Benz GLC Coupe. Збирати машину будуть на заводі в угорському Дьере. Новий кросовер побудують на платформі MQB.

Також Audi запустить продажу напівавтономного електричного кросовера e-tron за 80 тис. євро. Автомобіль є конкурентом Jaguar I-Pace, Mercedes EQC і Tesla Model X. Замість традиційних бічних дзеркал у e-tron встановлені компактні камери, які передають зображення на дисплеї в дверях.

Головна новинка Seat, який також входить в Volkswagen Group, – флагманський кросовер під назвою Tarraco. Збірку моделі налагодили на підприємстві Volkswagen у Вольфсбурзі. У модельному ряду бренду новинка зайняла місце над позашляховиками Ateca і Arona.

У 2019 встане на конвеєр перший серійний електрокар Porsche під назвою Taycan. Його оснастять двома електричними моторами (на передній і задній осі), схожими з тими, що використовуються на гібридному спортпрототипі Porsche 919 Hybrid. Двигуни, сумарна віддача яких складе 600 к. с., працюватимуть разом з бортовою 800-вольтовою системою.

Нарешті, Bentley випустить новий Flying Spur. Однак всі подробиці про цю модель поки тримаються в секреті. Швидше за все, новинку побудують на модульній платформі MSB.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook