Автоновини Військова техніка

ВСУ випробували потужну військову техніку яка вражає броньовані цілі (відео)

У Чернігівській області провели випробування нового бойового модуля, який здатний вражати нерухомі і рухомі броньовані цілі з різними типами броні. Про це повідомляє прес-служба конструкторського бюро “Луч” на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні говориться про те, що бойовий модуль розроблявся фахівцями конструкторського бюро “Луч” і представниками іноземної компанії, яка спеціалізується на техніці такого типу.




Новий модуль оснащений сучасними керованими ракетами “Скіф” розробки КБ “Луч” і системою наведення, що дозволяє використовувати його для ураження нерухомих і рухомих броньованих цілей з комбінованою, рознесеною або монолітною бронею з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей на кшталт довготривалих вогневих точок, легкоброньованих об’єктів, вертольотів, що зависли у повітрі, надводних цілей і живої сили противника в будь-який час доби.

Відзначається, що випробування пройшли успішно: всі ракети потрапили точно в ціль і виконали свою задачу на 100%.

За результатами випробувань прийняли рішення прискорити і поглибити співпрацю в оборонній сфері та створення нового сучасного бойового модуля, здатного вирішувати широке коло завдань.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook