Автоновини Женева-2019

Fiat натякнув на нову Panda концепт-конструктором

Фото: Carscoops

Компанія Fiat в рамках святкування свого 120-річчя представила концепт-кар Centoventi, покликаний продемонструвати високі можливості по індивідуалізації майбутніх автомобілів італійського виробника. Не виключено, що автомобіль, який дебютував на Женевському автосалоні, також дає уявлення про міські моделі Panda і 500 наступного покоління.

У компанії експериментальний автомобіль називають «чистим полотном», що дозволяє покупцеві створити власну унікальну машину. Програма персоналізації під назвою 4U передбачає вибір з чотирьох різних варіантів даху, чотирьох бамперів і чотирьох типів коліс.

Крім того, автомобіль можна укомплектувати панорамним дахом або, наприклад, м’яким складаним верхом. Всього передбачено близько 120 деталей для індивідуалізації кузова. Італійці відзначили, що в майбутньому елементи будуть виготовлятися за допомогою 3D-друку і їх можна буде замовляти безпосередньо у офіційних дилерів.

Салон теж має можливості індивідуальної настройки – водій зможе самостійно вибрати оптимальне розташування, наприклад, аудіосистеми, дисплей мультимедіа або підставки для смартфона.

Fiat Centoventi оснащений електричним двигуном з комплектом акумуляторів, які мають можливості модернізації. Конструкція передбачає три додаткові осередки для батарей, завдяки чому запас ходу можна збільшити з 100 до 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook