Автоновини

Названі фіналісти конкурсу «Всесвітній автомобіль року»

Організатори конкурсу World Car of the Year (WCotY) на автосалоні в Женеві назвали шорт-лист претендентів на звання «Всесвітній автомобіль року» в 2018 році. Переможці будуть оголошені 17 квітня на автосалоні в Нью-Йорку. Їх визначить журі, яке цього року складається з 86 журналістів.

У список номінантів увійшло три автомобілі. Претендувати на звання «Всесвітній автомобіль року» в нинішньому році будуть Audi e-tron, Jaguar I-Pace і Volvo S60 / V60.

Крім основної номінації «Всесвітній автомобіль року» в рамках церемонії вибирають «Кращий представницький автомобіль». У нинішньому році на це звання претендують Audi A7, Audi Q8 і BMW 8-Series. У категорії «Кращий міський автомобіль» змагаються Hyundai AH2 / Santro, Kia Soul і Suzuki Jimny.

Номінація «Кращий спорткар» представлена: Aston Martin Vantage, McLaren 720S і Mercedes-AMG 4-Door Coupe. Список фіналістів конкурсу «Кращий« зелений »автомобіль» включив: Audi e-tron, Hyundai Nexo і Jaguar I-Pace. Нарешті, за перемогу в категорії «Кращий дизайн» будуть змагатися: Jaguar E-Pace, Suzuki Jimny і Volvo XC40.

У минулому році кращим автомобілем року став кросовер Volvo XC60, який обійшов за кількістю балів Mazda CX-5 і Range Rover Velar. Вперше церемонія «Автомобіль року» пройшла в 2005 році. Тоді переможцем стала Audi A6.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook