Автоновини Женева-2019

Subaru показала дизайн майбутніх автомобілів

Фото: Subaru

Компанія Subaru привезла до Женеви концепт невеликого кросовера Viziv Adrenaline. Прототип є демонстрацією нової філософії дизайну японського бренду під назвою Bolder, що в перекладі означає «сміливіший». До цього з 2014 року на нових автомобілях Subaru застосовувався стиль під назвою Dynamic x Solid.

П’ятидверний кросовер має схожі габаритні розміри з моделлю XV. Автомобіль отримав світлодіодні фари C-подібної форми в стилі попереднього концепту Viziv, опуклі рельєфні крила, великі колісні диски, а також короткі звіси. Замість традиційних бічних дзеркал у кросовера встановлені спеціальні камери. У машини високий кліренс, додатковий пластиковий захист кузова і незвичайний X-подібний дах.

Всі технічні подробиці концепту тримаються в секреті. Також невідомо, чи отримає в майбутньому прототип серійну версію. Також на мотор-шоу в Женеві Subaru покаже дві електрифіковані моделі для європейського ринку. У компанії поки не розкривають подробиці про ці автомобілі. На даний момент відомо, що машини отримають силову установку під назвою e-Boxer.

Останньою прем’єрою Subaru став седан Lagacy нового покоління. Модель вперше за довгий час отримала наддувний двигун, а також мультимедіа з планшетом, виконаним в стилі електрокарів Tesla або автомобілів Volvo.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook