Автоновини Женева-2019

Mitsubishi підготувала SUV для гірськолижників

Фото: Carscoops

Компанія Mitsubishi Motors представила на Женевському автосалоні концептуальний кросовер Engelberg Tourer, названий на честь популярного гірськолижного курорту Енгельберг в Швейцарії. У новинці застосували ряд технологій, які було розроблено для спортивних седанів сімейства Lancer Evolution.

Концепт-кар покликаний дати уявлення про стилістичні елементи і практичні рішення, які можуть бути застосовані на майбутніх серійних кросоверах японської марки. Mitsubishi Engelberg Tourer отримав вузькі блоки головних фар з синіми світлодіодними лініями на кожній стороні, а також допоміжну освітлювальну систему на даху і багажник для перевезення різного інвентарю для активного відпочинку.

Автомобіль оснастили гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. До її складу увійшов 2,4-літровий атмосферний чотирициліндровий бензиновий двигун, два електромотори на передній і задній осі, а також комплект акумуляторів на 20 кВт · год, який інтегрований в днище машини.

Виключно на електричній тязі Mitsubishi Engelberg Tourer здатний проїхати без підзарядки до 70 км, а при повністю заправленому паливному баку максимальний запас ходу складає 700 кілометрів.

Mitsubishi Engelberg Tourer отримав систему динамічного розподілу крутного моменту між колесами Active Yaw Control, розроблену спеціально для Lancer Evo. Функція працює разом з модернізованою фірмовою системою повного приводу S-AWC.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook