Автоновини Женева-2019

SsangYong Actyon після зміни покоління став безпечнішим

Фото: Autocar

Компанія SsangYong представила на мотор-шоу в Женеві кросовер Korando четвертого покоління. Продажі автомобіля в Європі повинні початися вже цього літа. Новинка позиціонується як конкурент Nissan Qashqai.

Довжина кросовера складає 4452 мм, а ширина – 1870 міліметрів. Зовнішність нового SsangYong Korando виконали в стилі «старшої» моделі Rexton. Також автомобіль отримав ряд елементів від електричного концепт-кара e-SIV, представленого в Женеві в минулому році.

У салоні кросовера, який став помітно просторіше, встановлюються нові сидіння, віртуальна приладова панель і 9,2-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Кількість аналогових кнопок і перемикачів в салоні звели до мінімуму.

Обсяг багажника, який можна оснастити дверима на електричному приводі, склав 551 літр. Водієві доступна система моніторингу “сліпих” зон, функція аварійного гальмування і система утримання в смузі руху. Також машина комплектується навігаційною системою TomTom і адаптивним круїз-контролем.

Кросовер пропонується з 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном. Потужність агрегату становить 165 кінських сил. Також в гамму моторів увійшов 1,6-дизельний агрегат з віддачею 136 кінських сил. На вибір клієнтам пропонується шестиступінчаста механічна коробка передач, або роботизована трансмісія з такою ж кількістю ступенів. Автомобіль отримав незалежну передню підвіску «Макферсон» і задню підвіску.

Пізніше новинка отримає повністю електричну версію. Всі подробиці про цю модифікації кросовера поки тримаються в секреті. На даний момент відомо тільки те, що вона надійде в продаж в 2020 році. Один з топ-менеджерів компанії заявив, що електричний Korando стане «величезним кроком вперед, навіть у порівнянні з поточною моделлю».

На минулому автосалоні в Женеві SsangYong показав концептуальний кросовер e-SIV з електричним агрегатом, що розвиває 190 кінських сил. Максимальна швидкість кросовера складає 150 км на годину. Комплект акумуляторів дозволяє проїхати без підзарядки до 450 кілометрів. При цьому запас батарей можна поповнити на 80% всього за 50 хвилин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook