Автоновини Женева-2018

SsangYong побудував електрокар з запасом ходу в 450 кілометрів

Фото: Autocar / SsangYong

Компанія SsangYong привезла до Женеви концептуальний електричний кросовер під назвою e-SIV. Назва концепт-кара розшифровується Electronic Smart Interface Vehicle – електромобіль з «розумним» інтерфейсом.

Новинка повинна дати уявлення про зовнішність моделі Korando наступного покоління. Серійна версія машини повинна надійти в продаж в 2020 році. Трохи раніше дебютує версія з бензиновими моторами.

SsangYong e-SIV укомплектований електричним агрегатом, що розвиває 190 кінських сил. Максимальна швидкість кросовера складає 150 км на годину. Комплект акумуляторів дозволяє проїхати без підзарядки до 450 кілометрів. При цьому запас батарей можна поповнити на 80% всього за 50 хвилин.

Довжина машини становить 4460 мм, а ширина 1870 міліметрів. SsangYong e-SIV отримала трапецієподібну радіаторну решітку в стилі моделі Rexton нового покоління. Також кросовер укомплектували тонкими фарами головного світла, які з’єднані з світлодіодною смугою на всю ширину капота.

В салоні машини встановлюється цифрова приладова панель і великий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи. Водієві доступні супутникова навігація і система розпізнавання голосу. Також водій може дистанційно змінювати кліматичні настройки і контролювати заряд машини. Також новинка отримала систему напівавтономного управління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook