Автоновини Женева-2019

Kia створила електрокар з 21 дисплеєм в салоні

Фото: Autocar / Kia

Компанія Kia представила концептуальний електрокар під назвою Imagined by Kia, покликаний дати уявлення про майбутні «зелені» автомобілі південнокорейської марки. Публічна прем’єра концепту відбулася на Женевському автосалоні.

Зовнішність електромобіля створювалася фахівцями дизайн-центру Kia в німецькому Франкфурті. Розробники описують новинку як «гібрид седана і кросовера».

Головною зовнішньою відмітною особливістю прототипу стала незвичайна світлодіодна графіка спереду, що представляє собою подальший розвиток фірмового елемента «посмішка тигра».

У салоні на передній панелі встановили 21 окремий дисплей. Як відзначили в компанії, це «гумористичний натяк» на прагнення багатьох автовиробників випустити машину з найбільшим екраном мультимедіа або встановити якомога більше тачскрінів в салоні.

Подробиці про силову установку автомобіля поки тримаються в секреті. При цьому глава франкфуртської студії Kia Грегорі Гійом зазначив, що під час їзди на цьому електрокарі «волосся на спині стає дибки».

Передбачається, що подібний серійний електрокар з’явиться в 2021 році. В основу автомобіля, який зможе проїхати без підзарядки до 500 км, ляже нова технічна архітектура, розроблена спільно з Hyundai.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook