Автоновини

Ілон Маск назвав дату прем’єри нового кросовера Tesla

Фото: Tesla Motors

Керівник компанії Tesla Motors анонсував прем’єру нового компактного кросовера Tesla Model Y 14 березня в Лос-Анджелесі.

Новий компактний електричний кросовер компанії Tesla Motors – Model Y – буде представлений 14 березня. Про це в своєму Twitter повідомив глава американського автовиробника Ілон Маск. За його словами, прем’єра автомобіля відбудеться в дизайн-студії Tesla в Лос-Анджелесі. Маск додав, що новинка буде на 10% більше і 10% дорожче електрокара Model 3.

Новий кросовера запозичить вже наявне шасі від Tesla Model 3. При цьому деякі технічні й стилістичні рішення будуть взяті у старшої моделі Model X. Наприклад, Model Y отримає фірмові задні двері, які в компанії називають «крилами сокола». За попередніми даними, новинку оснастять двома моторами (по одному – на передній і задній осі) і будуть пропонувати з комплектами акумуляторів різної ємності.

Крім цього, раніше повідомлялося, що новий електричний кросовер Model Y може отримати салон з трьома рядами сидінь. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Також компанія Tesla на даний момент веде розробку електричного пікапа, який, за словами Маска, отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк. Вже у стандартній комплектації у автомобіля буде два електричних двигуна з «божевільним обертовим моментом» і повний привід. Автомобіль зможе проїжджати без підзарядки акумуляторів приблизно 650-800 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook