Автоновини Женева-2019

Суперкар Mercedes-AMG GT R став родстером

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-AMG представила відкриту модифікацію суперкара GT R, яка буде випущена лімітованим тиражем. Публічна прем’єра родстера відбудеться 5 березня в рамках Женевського автосалону.

Родстер отримав трисекційний м’який верх з легкою конструкцією з алюмінію, магнію і сталі. Іншими відмінними рисами автомобіля стали чорні корпуси зовнішніх дзеркал, супорта гальмівних механізмів жовтого кольору, а також особливі ковані колісні диски діаметром 19 і 20 дюймів спереду і ззаду відповідно.

В кабіні встановили повністю цифрову приладову панель діагоналлю 12,3 дюйма, 10,25-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу, а також гоночні сидіння AMG Performance, обтягнуті шкірою Nappa.

Mercedes-AMG GT R Roadster оснастили чотирилітровим двигуном V8 з двома турбінами, що видає 585 к.с. і 700 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчеплення. Родстер здатний набирати першу “сотню” за 3,6 сек., а його максимальна швидкість склала 317 км на годину.

Суперкар отримав повнокероване шасі, модернізовану підвіску з настройками для їзди по треку, адаптивні амортизатори, задній диференціал з електронним управлінням, а також активні аеродинамічні елементи, завдяки яким автомобіль «здатний присмоктуватися до дороги».

Всього буде випущено 750 подібних автомобілів. Ціни на Mercedes-AMG GT R Roadster поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook