Автоновини

Tesla знижує ціни на електрокари і переходить на онлайн-продажі

Фото: Tesla Motors

Американська компанія Tesla прийняла рішення повністю перейти на онлайн-продажі. Завдяки цьому автовиробник має намір знизити ціни на електрокар Model 3 до 35 тис. доларів. При цьому більшість роздрібних магазинів Tesla будуть закриті найближчим часом. Про це йдеться в офіційному повідомленні автовиробника.

«Клієнтам з США важливо зрозуміти, що завдяки онлайн-продажам будь-яка людина в будь-якому штаті може швидко і легко купити електрокар Tesla», – пояснили в компанії.

Також в Tesla вирішили поміняти систему повернення електрокарів. Тепер це можна зробити протягом семи днів після покупки. При цьому пробіг автомобіля повинен становити не більше 1 тис. миль (1609 кілометрів).

«Фактично ви можете купити електрокар Tesla, проїхати кілька сотень миль на вихідних з друзями, а потім повернути його безкоштовно», – йдеться в повідомленні.

Tesla Motors, орієнтована на виробництво електромобілів, заснована в 2003 році. З 2008 року поставляє на ринок спортивну машину Tesla Roadster. У 2012 році компанія представила седан Model S. Штаб-квартира виробника знаходиться в місті Пало-Альто, Каліфорнія. Штат компанії налічує більше двох тисяч чоловік.

У 2019 році компанія Tesla Motors має представити прототип компактного кросовера Model Y, а також показати передвісника електричного пікапа. При цьому серійні версії цих автомобілів з’являться не раніше 2020 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook