Автоновини

Seat анонсував перший серійний електрокар

Фото: Seat

Компанія Seat опублікувала тізер свого першого повністю електричного автомобіля, який згодом буде запущений в серію. Публічна прем’єра новинки відбудеться в рамках Женевського автосалону.

Електричний хетчбек побудують на модульній архітектурі MEB концерну Volkswagen, яка була спеціально розроблена для майбутніх повністю електричних машин марок Audi, VW, Skoda і Seat. Іспанська електрокар буде мати багато спільного з хетчбеком I.D. – першим товарним представником «зеленої» лінійки «Фольксвагена».

Серійне виробництво автомобіля почнеться восени 2019 року. Новинку оснастять єдиним 170-потужним електромотором, який буде приводити в рух задню вісь. Залежно від ємності блоку акумуляторів новинка зможе проїжджати без підзарядки батарей від 330 до 540 кілометрів.

На Женевському автосалоні також відбудеться прем’єра концептуального електрокара Seat Minimo. Маленький автомобіль, оснащений системою безпілотного керування четвертого рівня, покликаний дати уявлення про автомобіль для системи каршерінга майбутнього.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook