Автоновини Женева-2019

Kia розсекретила оновлений кросовер Niro

Фото: Kia

Компанія Kia представила оновлений гібридний кросовер Niro. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Женеві. Також на мотор-шоу буде показаний гібрид з можливістю підзарядки від зовнішнього джерела Niro Plug-in Hybrid.

Як повідомляє прес-служба корейського бренду, продажі автомобіля в Європі стартують в другому кварталі 2019 року.

Рестайлінговий Niro комплектується 1,6-літровим двигуном T-GDi з безпосереднім уприскування палива. У парі з двигуном працює батарея літійіонних полімерних акумуляторів (на гібридних версіях) з запасом енергії 1,56 кВт · год (для Niro Hybrid), або 8,9 кВт · год (для Niro Plug-in Hybrid). Запас ходу на одній електричній тязі Niro Plug-in Hybrid в умовах міста становить 65 км.

Оновлений кросовер отримав фірмову решітку радіатора «посмішка тигра» (tiger-nose), нові бампери і світлодіодну оптику. В салоні машини встановлюються широкоекранний РК-дисплей з діагоналлю 10 дюймів і 7-дюймовий TFT-екран панелі приладів. Також рестайлінговий Niro отримав тягово-зчіпний пристрій, що дозволяє буксирувати причіп масою до 1300 кілограмів.

Ще однією прем’єрою Kia в Женеві стане концепт, який продемонструє майбутнє електричних автомобілів бренду. У прес-службі розповіли, що повністю електричний чотиридверний автомобіль НЕ відповідає Традиційним рамкам класифікації машин. У компанії заявили, що модель поєднає в собі елементи спорткара, седана і кросовера.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook