Автоновини

Audi випустила особливий суперкар на честь ювілею двигуна V10

Фото: Audi

Компанія Audi представила спеціальну версію суперкара R8 під назвою Decennium. Новинку випустили на честь 10-річного ювілею десятициліндрового двигуна, яким оснащується ця модель.

Купе Audi R8 V10 Decennium отримало особливий відтінок кузова під назвою Daytona Gray, нові 20-дюймові колісні диски бронзового кольору, а також чорні аеродинамічні елементи. Бічні “спідниці” і корпус зовнішніх дзеркал виконані з карбону.

В оформленні салону використовували переважно темні тони, а також контрастну «мідну» прострочку. На передній панелі і дверях з’явився логотип з назвою спецверсії.

Audi R8 V10 Decennium оснащений 5,2-літровим атмосферним двигуном V10, що розвиває 620 к. с. і 580 Нм крутного моменту. Суперкар здатний набирати першу “сотню” за 3,1 сек., а його максималка дорівнює 331 км на годину.

Європейські продажі спеціальної версії Decennium почнуться цієї весни – тоді ж, коли і реалізація стандартного оновленого R8. Ціни на «ювілейний» суперкар стартують з позначки 222 тис. євро – на 22 тис. євро дорожче звичайного автомобіля з 620-потужним топовим двигуном.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook