Автоновини

Відроджена Hispano Suiza показала суперкар за 2,2 млн євро

Фото: Hispano Suiza

Відроджена іспанська компанія Hispano Suiza представила суперкар під назвою Maguari HS1 GTC вартістю 2,2 млн євро. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Hispano Suiza Maguari HS1 GTC, який названий на честь американського лелеки, отримав легкий повністю карбоновий кузов. Суперкар оснастили істотно модернізованим 5,2-літровим двигуном V10, який встановлюється на Lamborghini Huracan і Audi R8.

Зокрема, агрегат доукомплектовали двома турбінами і двома нагнітачами на електричному приводі, в результаті чого двигун став видавати 1 085 к. с. і 1050 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач. Hispano Suiza Maguari HS1 GTC здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 2,8 сек. а максимальна швидкість примусово обмежена 380 км на годину.

На даний момент суперкар знаходиться на завершальній стадії розробки, перші автомобілі доберуться до покупців в кінці нинішнього року. Всього планується випустити 300 екземплярів Maguari HS1 GTC.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook