Автоновини

Volkswagen представив оновлений Multivan

Фото: Volkswagen

Марка Volkswagen представила рестайлінговий мінівен Multivan, який зазнав перше істотне оновлення з 2016 року. Модель отримала злегка змінену зовнішність, розширений набір стандартного і опціонального обладнання, а також повністю електричну модифікацію.

Volkswagen Multivan 6.1, який дебютував у Вольфсбурзі, можна відрізнити від попередника завдяки іншій хромованій радіаторній решітці і модернізованим блокам світлодіодних денних ходових вогнів.

У список базового оснащення увійшов центральний замок, електросклопідйомники, зовнішні дзеркала з електричним приводом і обігрівом, а також світлодіодне підсвічування салону. Інженери відмовилися від гідравлічного підсилювача рульового управління на користь електромеханічної схеми, що дозволило зробити доступними активні системи дотримання рядності руху і стабілізації автомобіля при сильному бічному вітрі.

Крім того, мінівен пропонують з інформаційно-розважальним комплексом MIB3 з сенсорними дисплеями 8,0 і 9,2 дюйма, інтерфейсом Apple CarPlay і голосовим управлінням, а також з повністю цифровою панеллю приладів діагоналлю 10,25 дюйма.

Лінійка двигунів включила дволітрові дизельні мотори потужністю від 90 до 199 кінських сил. Топові варіанти моделі доступні з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу 4Motion.

Нарешті, у Volkswagen Multivan з’явилася версія з повністю електричною силовою установкою, яка розроблена спільно з фахівцями автоспортивної компанії ABT. Двигун, що передає тягу на передні колеса, видає 112 кінських сил. Комплект акумуляторів ємністю 77,6 кВт · год дозволяє проїхати без підзарядки до 400 км (згідно з європейським стандартом NEDC).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook