Автоновини

Nissan приступив до тестів нового Juke

Фото: Carscoops

Компанія Nissan розпочала дорожні випробування компактного кросовера Juke наступного покоління, який повинен дебютувати влітку 2019 року. Перші шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Carscoops.

Судячи по знімках, новий «Джук» в цілому збереже основні пропорції кузова, вузькі головні фари характерної форми, а також «заховані» ручки задніх дверей. При цьому раніше шеф-дизайнер «Ніссана» Альфонсо Альбайса заявив, що наступний Juke вийде несхожим на колишню модель, але при цьому залишиться вірний своїй харизмі.

Nissan Juke наступного покоління побудують на модульній платформі CMF-B альянсу Renault-Nissan. За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 1,5-літровий дизель, а також трициліндровий бензиновий мотор об’ємом один літр. Крім того, буде доступний 1,6-літровий наддувний агрегат потужністю 190 кінських сил.

Не виключено, що у нового Nissan Juke з’явиться модифікація з гібридною силовою установкою, до складу якої увійде невеликий бензиновий двигун, який виступає виключно в ролі генератора для поповнення запасу акумуляторів.

У Україні нинішній Nissan Juke пропонується з єдиним 1,6-літровим 94, 117 та 190-потужним бензиновим двигуном. Ціни на кросовер починаються від 358 180 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook