Автоновини

Kia привезе до Женеви передвісника майбутніх електромобілів

Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала перший тізер поки не названого концептуального електрокара, покликаного дати уявлення про майбутні «зелені» моделі південнокорейської марки. Прем’єра автомобіля відбудеться на початку березня на моторшоу в Женеві.

Зовнішність електромобіля створювалася фахівцями дизайн-центру Kia в німецькому Франкфурті. Судячи з єдиного зображення, автомобіль отримає незвичайну світлодіодну графіку спереду, що нагадує сонячні окуляри. Крім того, на тізері видно маленькі відеокамери, які замінять традиційні бічні дзеркала.

Подробиці про силову установку автомобіля поки тримаються в секреті. При цьому глава франкфуртської студії Kia Грегорі Гійом зазначив, що під час їзди на цьому електрокарі «волосся на спині стає дибки».

Раніше стало відомо, що компанія Kia представить на Женевському автосалоні новий кросовер, побудований на базі хетчбека Ceed третього покоління. У модельній лінійці Kia вседорожня версія «Сіда» займе місце між кросоверами Sportage і Stonic. Від стандартного хетчбека автомобіль буде відрізнятися збільшеним дорожнім просвітом, іншими колесами, а також пластиковим захистом нижньої частини кузова. Не виключено, що кросовер отримає багажне відділення більшого обсягу, а також інші задні двері.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook