Автоновини Військова техніка

Всюдихід КрАЗ-7634НЕ (8х8) помічений на випробуваннях нової смертоносної зброї

Під час випробувань модернізованих зенітно-ракетних комплексів Тор і Куб на державному випробувальному полігоні Ягорлік в Херсонській області була помічена нова українська радіолокаційна станція УКХ діапазону AMBER – 1800. Про це повідомляє Український мілітарній портал.

Вона призначена для автоматичного виявлення повітряних об’єктів, виявлення їх поточних координат по азимуту і дальності, а також видачі радіолокаційної інформації користувачеві.

Повнопривідне шасі КрАЗ-7634НЕ (8х8), вантажопідйомністю 27 т, призначене для монтажу важкого спецобладнання.




Від своїх попередників воно відрізняється більш потужним двигуном – 460 к. с.,  і автоматичною коробкою передач. Таке агрегатування спільно з прохідною трансмісією дозволяє реалізувати високі тягово-динамічні характеристики машини.

Фото: КрАЗ- 7634 НЕ (8х8)

Автомобіль, з компонувальною схемою «кабіна перед двигуном» має монтажну довжину рами 8080 мм, зовнішній мінімальний габаритний радіус розвороту – 14 м. Шасі має першу і другу керовані осі, всі мости – ведучі. Рульовий механізм – інтегрального типу з вбудованим гідравлічним підсилювачем, який дозволяє знизити зусилля на кермове колесо до 10 кгс, що значно знижує стомлюваність водія.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook