Автоновини Женева-2019

Kia опублікувала перше зображення нового кросовера на базі Ceed

Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала перше тізерне зображення компактного кросовера, який побудують на базі моделі Ceed третього покоління. За неофіційними даними, новинка отримає назву XCeed. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні. У модельному ряду корейського бренду машина займе місце на щабель нижче Sportage.

На зображенні у новинки відсутні традиційні бічні дзеркала і дверні ручки. Очікується, що від стандартного хетчбека автомобіль буде відрізнятися збільшеним дорожнім просвітом, іншими колесами, а також пластиковим захистом нижньої частини кузова. Не виключено, що кросовер отримає багажне відділення більшого обсягу, а також інші задні двері.

Також, швидше за все, новинка помітно зросте в розмірах. В салоні машини очікується поява цифрової приладової панелі і великого дисплея мультимедійної системи.

Технічні характеріткі новинки тримаються в секреті. Швидше за все, позашляховий «Сід» розділить моторну гамму двигунів зі звичайним хетчбеком, лінійка якого в Європі включає наддувний трициліндровий бензиновий агрегат об’ємом 1 літр з потужністю 120 к. с., а також 1,6-літровий 115-потужний дизель.

Чи з’явиться XCeed у продажу в Україні поки невідомо.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook