Автоновини

Перший гібридний Lamborghini представлять у Франкфурті

Фото: Lamborghini

Перший серійний спорткар Lamborghini з гібридною силовою установкою представлять на автосалоні у Франкфурті у вересні 2019 року, повідомляє Motoring. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. На даний момент новинка відома під індексом LB48H.

Не виключається, що машина надійде в продаж під назвою Unico. Всього компанія випустить 63 примірника спорткара. На даний момент всі вони вже розпродані. За неофіційними даними, ціна на автомобіль склала 2,5 млн євро.

Дизайн машина буде нагадувати концепт Terzo Millenio, який був представлений в листопаді 2017 року. Суперкар отримає полегшену конструкцію і карбоновий кузов. До складу гібридної силової установки увійде модернізований 6,5-літровий атмосферний двигун V12 потужністю 800 к.с., який буде працювати в парі з 50-потужним електромотором. Таким чином, сумарна віддача агрегатів складе 850 кінських сил.

Ще один гібридний спорткар Lamborghini представить в 2020 році. У модельному ряду компанії автомобіль стане наступником Aventador. До складу силової установки спорткара увійде бензиновий двигун V12 і електромотор. Вага машини при цьому збільшиться приблизно на 150-200 кг. На одній електротязі машина зможе проїхати до 50 кілометрів.

Також в планах Lamborghini представити кросовер Urus з гібридною силовою установкою. Всі технічні характеристики цієї машини поки тримаються в секреті.

Перший концепт гібридного Lamborghini під назвою Asterion був представлений на автосалоні в Парижі в жовтні 2014 року. Машина отримала три електричні мотори і 5,2-літровий бензиновий двигун V10. Сумарна потужність автомобіля склала 300 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook