Автоновини Військова техніка

Сенсаційна новинка: Вантажівка з лазерною гарматою на виставці IDEX 2019 (відео)

Китайська компанія Poly Technologies представила на виставці озброєння IDEX 2019 лазерну гармату для боротьби з безпілотниками, пише Autocentre.

Вантажівка з лазерною гарматою для боротьби з безпілотниками – сенсаційний експонат від китайської компанії Poly Technologies на виставці озброєння IDEX 2019 Абу-Дабі.

Тільки уявіть повнопривідну вантажівку в кузові якої встановлена ??волоконно-оптична лазерна установка під назвою «Тихий мисливець» (Silent Hunter). Потужність випромінювання – від 30 до 100 кВт. Максимальна дальність дії – до 4000 метрів.

Фото: Лазерна гармата під назвою «Тихий мисливець»

Лазерній гарматі під силу і легкоброньовані цілі. Так, «тихий мисливець» може пробити 5 аркушів броні товщиною по 2 мм кожний – на дистанції 800 м, або цілісний лист 5 мм броні на відстані до 1000 м.




До переваг «Тихого мисливця» варто віднести його безшумність в роботі, швидкодію (зміна цілі всього за 6 секунд), а також малу собівартість одного пострілу – всього 1 $. До речі, до лазерної гармати не потрібно громіздкого боєкомплекту.

Цікава і повнопривідна вантажівка 6х6 китайської марки Shaanxi, яка показана з лазерною гарматою на IDEX 2019. Її 4-дверна кабіна з характерним проштамповуванням на дверях нещодавно була використана на вантажівці КрАЗ перспективного сімейства КрАЗ-5401НЕ (4х4). Ця кременчуцька машина лягла в основу передової реактивної системи залпового вогню БМ-21 УМ Берест калібру 122 мм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook