Автоновини

MINI анонсував найшвидший автомобіль у своїй історії

Фото: MINI

Компанія MINI опублікувала перші тізери «зарядженого» хетчбека John Cooper Works GP, який повинен стати найпотужнішим і найшвидшим автомобілем в історії британської марки. Новинка з’явиться у продажу в 2020 році і буде випущена обмеженим тиражем в 3000 екземплярів.

Зовнішність хот-хетча виконають в стилі однойменного прототипу, представленого в 2017 році на Франкфуртському автосалоні. Зокрема, товарний автомобіль отримає потужнє заднє антикрило з двома секціями, а також здвоєні патрубки випускної системи, легкосплавні колісні диски і великий дифузор.

За попередніми даними, в конструкції хетчбека застосують легкі матеріали. Плюс до всього, модернізації піддасться шасі, підвіска і гальмівні механізми.

Передбачається, що новий MINI John Cooper Works GP оснастять істотно допрацьованим чотирициліндровим наддувним двигуном потужністю понад 300 кінських сил. Нагадаємо, двигун нинішнього стандартного MINI JCW розвиває 231 к.с. і дозволяє хетчбеку прискорюватися з місця до першої «сотні» за 6,3 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook