Автоновини

BMW представила спортивні версії кросоверів X3 і X4

Фото: BMW

Компанія BMW розсекретила «заряджені» M-версії кросоверів X3 і X4 нового покоління. Виробництво автомобілів почнеться в квітні 2019 року. Новинки надійдуть у продаж і на український ринок до кінця нинішнього року. Ціни на машини будуть названі пізніше.

Кросовери укомплектували новим шестициліндровим рядним наддувним двигуном робочим об’ємом три літри. Віддача агрегату складе 480 к. с. і 510 к. с. з опціональним спорт-пакетом Competition Package. Двигун працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач M Steptronic. Автомобілі отримали систему повного приводу від седана M5 нового покоління, яку спеціально адаптують для кросоверів.

Розгін до «сотні» у BMW X3 M і X4 M займає 4,2 секунди. Кросовери в версії Competition витратять на це всього за 4,1 секунду. Максимальна швидкість «заряджених» BMW X3 M і X4 M становить 250 км на годину.

Автомобілі отримали модернізовану підвіску, поліпшені стабілізатори поперечної стійкості, адаптивні амортизатори і систему рульового управління із змінним передавальним відношенням. Усього доступно три режими руху: Comfort, Sport і Sport +. Також у машин була збільшена жорсткість на кручення і посилені панелі підлоги.

«Заряджені» кросовери отримали аеродинамічні бічні дзеркала, модернізовану гальмівну систему, бампери з великими повітрозабірниками. Машини оснастять 20 або 21 дюймовими алюмінієвими колісними дисками, спойлером і вихлопною системою з чотирма патрубками випускної системи. У салоні встановлюються спортивні сидіння, видозмінена приладова панель і M-кермо.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook