Автоновини

Новий суперкар Maserati зможе прискорюватися до 100 км / год за дві секунди

Компанія Maserati повідомила деякі подробиці про електричний суперкар Alfieri, випуск якого почнеться вже в наступному році. Новинка зможе прискорюватися з місця до першої «сотні» за дві секунди, а її максимальна швидкість перевищить 300 км на годину.

Maserati Alfieri виконають за мотивами однойменного концепт-кара, прем’єра якого відбулася в 2014 році. Серійний автомобіль, побудований на легкому алюмінієвому модульному шасі, буде пропонуватися як зі стандартними двигунами внутрішнього згоряння, так і з гібридною і повністю електричною силовою установкою.

У компанії відзначили, що гібрид вийде всього на 175 кг важче автомобіля з класичним ДВЗ. Maserati Alfieri отримає систему повного приводу, а також активну систему динамічного розподілу тяги. Передсерійне складання автомобілів стартує на початку 2020 року, а випуск товарних машин намічений на кінець того ж року.

Раніше повідомлялося, що Maserati до 2023 року виведе на ринок не менше п’яти нових моделей. Крім Alfieri, італійці розроблять компактний кросовер, який стане на сходинку нижче Levante і буде покликаний поборотися за покупців з BMW X3, Audi Q5, Jaguar F-Pace і Porsche Macan.

Крім того, планується поява нового покоління моделей Levante, Ghibli і флагманського седана Quattroporte, які теж будуть доступні як з гібридними, так і з електричними агрегатами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook