Автоновини

Mitsubishi оновила кросовер ASX

Фото: Mitsubishi

Компанія Mitsubishi представила рестайлінговий кросовер ASX, який отримав змінену зовнішність і модернізований інформаційно-розважальний комплекс. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в березні в рамках Женевського автосалону.

Дизайн кросовера виконаний відповідно до подальшого розвитку концепції Dynamic Shield. Зокрема, після рестайлінгу модель отримала ті ж характерні елементи в передній частині кузова, що і Eclipse Cross, Outlander, Pajero Sport і оновлений пікап L200.

Від попередника ASX можна відрізнити завдяки іншому передньому бамперу, зміненому капоту, новим захисним панелям спереду і ззаду, а також по інший оптиці. У палітру кольорів додали два нових відтінку: червоний Red Diamond і помаранчевий Oak Brown.

Mitsubishi ASX буде доступний з доопрацьованою мультимедійною системою з удосконаленою функцією синхронізації зі смартфонами, збільшеним до восьми дюймів сенсорним дисплеєм, а також навігатором TomTom, що враховує актуальну дорожню ситуацію.

У Європі кросовер буде пропонуватися з модернізованим дволітровим бензиновим двигуном, здатним працювати з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, або з варіатором з шістьма віртуальними ступенями.

У Україні дорестайлінговий Mitsubishi ASX доступний з моторами робочим об’ємом 1,6 і 2,0 літра, що видають 117 і 150 к. с. відповідно. Перший агрегат працює з п’ятиступінчастою “механікою”, а другий – з варіатором. Кросовер пропонується як з переднім, так і з повним приводом. Ціни на автомобіль стартують з позначки 528 000 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook