Автоновини

Skoda показала салон нового компактного кросовера

Фото: Skoda

Компанія Skoda опублікувала перше зображення салону нового компактного кросовера Kamiq для європейського ринку. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в березні 2019 року в рамках Женевського автосалону. У модельному ряду чеського бренду автомобіль займе місце нижче Karoq і Kodiaq.

Дизайн салону нагадує концепт Vision RS, який був представлений на автосалоні в Парижі. Автомобіль отримає 10,25-дюймовий сенсорний дисплей під прилади і інформаційно-розважальну систему. У компанії розповіли, що це один з найбільших екранів, що пропонуються в цьому сегменті.

У кросовера буде поверхня з текстурою, що імітує кристалічні структури, і різні варіанти оббивки, в тому числі нове покриття з мікрофібри. Подібне оформлення салону буде характерно для всіх майбутніх моделей чеського бренду. Об’єм багажного відділення складе 400 літрів. При складених задніх сидіннях цей показник виросте до 1395 літрів.

Skoda Kamiq побудують на «молодшій» модифікації модульного шасі MQB-A0, що лежить в основі Seat Arona і Volkswagen T-Cross. Розмір колісної бази у новинки складе 2651 мм. Передбачається, що лінійка двигунів у Skoda Kamiq буде та ж, що і у Volkswagen T-Cross. До переліку агрегатів самого маленького на даний момент кросовера VW входять трьохциліндрові бензинові наддувні мотори потужністю 95 і 115 кінських сил.

Дизайн машини буде нагадувати концепт Vision X. Новинка отримає світлодіодні фари з розташованими в верхній частині денними ходовими вогнями і інтегрованими динамічними покажчиками повороту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook