Автоновини

Audi обновила спорткупе і родстер TT RS

Фото: Audi

Компанія Audi представила злегка оновлену «заряджену» версію моделі TT, що носить приставку RS в назві. Публічна прем’єра купе і родстера відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні.

Від попередника спорткар можна відрізнити завдяки модернізованому передньому бамперу, розширеним боковим повітрозабірникам, а також новому антикрилу з вертикальними елементами на кінцях. Плюс до всього, в список стандартного устаткування увійшли світлодіодні фари головного світла (за доплату доступна матрична оптика з OLED-елементами).

Купе і родстер отримли нові варіанти обробки салону, а також доопрацьовану інформаційно-розважальну систему. Як опція пропонується комплекс MMI Navigation Plus з голосовим управлінням, точкою бездротового доступу Wi-Fi, а також 680-ватною аудіосистемою Bang & Olufsen.

Технічна начинка Audi TT RS змінам не піддалася. Купе і родстер оснащуються 2,5-літровим п’ятициліндровим наддувним двигуном, що видає 400 к.с. і 480 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач і системою повного приводу. Купе здатне набирати першу “сотню” за 3,7 сек., а його максимальна швидкість примусово лімітована 250 км / год (з опціональним спорт-пакетом електронний обмежувач перенесуть на позначку 280 км / г).

В Європі Audi почне приймати замовлення на оновлений TT RS 7 лютого, а перші автомобілі з’являться у дилерів навесні. Ціни на купе стартують з позначки 67,7 тис. євро, а родстер обійдеться мінімум в 70,5 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook