Автоновини

BMW розповіла про зимові випробування електричного кросовера iNext

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала фотографії закамуфльованої тестової версії електричного кросовера, який поки носить назву iNext. Автомобіль пройшов серію екстремальних випробувань за полярним колом в шведському Ар’єплуг.

Перед інженерами стояло завдання перевірити і оптимізувати роботу основних компонентів, в тому числі силової установки, шасі, підвіски, повного приводу, рульового управління і гальмівних механізмів в складних кліматичних умовах. Автомобілі випробовувалися на засніжених дорогах, а також на льоду замерзлих озер при мінімальному зчепленні з дорожнім полотном.

Фахівці перевірили, як екстремально низькі температури впливають на акумулятори, систему управління розподілом електричної енергії, а також на функціонування кліматичної установки.

Концепт-кар BMW iNext був представлений восени 2018 року. Передбачається, що серійний автомобіль, виробництво якого почнеться в 2021 році в німецькому Дінгольфінзі, збереже основні риси свого прототипу.

Всього до 2025 року компанія BMW планує випустити 25 серійних електрифікованих моделей. З них 12 будуть оснащуватися повністю електричними силовими установками, які зможуть проїжджати близько 700 кілометрів. У свою чергу, гібриди зможуть проїжджати виключно на електротязі до 100 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook