Автоновини Женева-2019

Джорджетто Джуджаро покаже в Женеві суперпозашляховик

Компанія GFG Style, яка заснована дизайнером Джорджетто Джуджаро і його сином Фабріціо, представить на Женевському автосалоні електричний «Кенгуру».

Компанія GFG Style, яка заснована дизайнером Джорджетто Джуджаро і його сином Фабріціо, представить на Женевському автосалоні концептуальний електричний кросовер Kangaroo. Автомобіль позиціонується як суперпозашляховик, який здатний «їздити зі швидкістю 250 км / год по будь-якій поверхні».

Поки про новинку відомо лише те, що це буде автомобіль з високим дорожнім просвітом і двомісним салоном. В основу повнопривідного кросовера ляже алюмінієвий каркас і повністю карбоновий кузов.

У 2018 році компанія GFG Style розробила концептуальний електрокар Sybilla, що є сучасною інтерпретацією спорткара Chevrolet Testudo, створеного Джуджаро в 1960-х роках. Відмінними рисами п’ятиметрового автомобіля стали скляний дах, а також двері в стилі «крила чайки».

Концепт-кар приводиться в рух чотирма електричними моторами, що розвивають в сумі 543 кінські сили. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 4,5 сек., а його максимальна швидкість складає 200 км на годину. Комплект літій-іонних акумуляторів на 100 кВт-год забезпечують запас ходу в 440 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook